Mattsson Metal AB väljer Trust&hearts visselblåsartjänst

2021-11-10

Mattsson Metal är ett av de ledande företagen i Norden när det gäller varmpressade metalldetaljer av högsta kvalitet. Bolaget är privatägt företag med en mycket stabil kundkrets inom bygg, fordon och strömförsörjning. Företaget erbjuder varmpressade detaljer i mässing, koppar och aluminium som därefter ofta bearbetas i en automatiserad bearbetningsanläggning. 

 

  • Vi är mycket stolta över att ha fått möjligheten att leverera en visselblåsartjänst till Mattsson Metal AB. Bolaget är ett av norra Europas ledande företag i sin genre. I avtalet ingår att leverera rapporteringstjänst, hantera ärendehandläggning och om sådant behov uppstår biträda med kvalificerade visselblåsarutredningar, säger Andreas Pernhall VD för Human&heart.

 

  • Vi agerar utifrån våra Vägledande principer samt ledorden Respekt, Attityd och Kundvärde. Vi vill vara tydliga i vårt förhållningssätt, både till varandra som medarbetare och i förhållande till kunder samt andra intressenter. Att fånga upp avvikelser på hur vi agerar eller uppfattas agera är en viktig del av vårt arbete, säger Gunnar Genander, VD för Mattsson Metal AB.

 

För mer information kontakta

Andreas Pernhall, VD för Human&heart, tel +46 70-302 48 89

 

Vill du veta mer om Trust&hearts /Human&hearts tjänster, kontakta

Richard Mårtensson, Head of Sales & Market, tel +46 70-779 20 95

Jörg Bassek, Operations Manager Trust&heart, tel +46 72 281 21 10

www.trustheart.se alt www.humanheart.se